Burada esnafları tek tek gezen Tutuk, esnaftan gelen talep ve önerileri de yerinde inceledi. Tutuk, “Kent ekonomimizin dinamiğini oluşturan yerel esnafımız ile fırsat buldukça bir araya gelmeye, onların talep ve önerileri hakkında bilgiler almaya devam ediyoruz. Bunun yanında çalışmalarımızı anlatıp esnafımızın halini hatırını soruyoruz. Hemşehrilerimizin ve esnafımızın talep ve önerileri bizler için çok önemli. Bu yüzden notunu aldığımız talep ve önerilerin, çalışmalarımızla hayat bulmasına özen gösteriyoruz. Halkımızla hep omuz omuza, gönül gönüle dayanışma içerisindeyiz” dedi.

KARŞILIKLI OLARAK PROTOKOL İMZALANDI
Yalova Belediyesi ile Beyaz Işık Diş Poliklinikleri arasında karşılıklı olarak protokol imzalandı.
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Beyaz Işık Diş Poliklinikleri Dr. Mehmet Beşir Alp’in karşılıklı olarak imzaladıkları protokolle Yalova Belediyesi çalışanlarına %40 indirimden yararlanacak.
Türkiye ve Yurtdışı olmak üzere toplam 26 noktada bulunan Beyaz Işık Diş Polikliniği Yalova’da Adnan Menderes Mahallesi, Rahmi Üstel Caddesi’nde hizmet verecek. İmzalanan protokol sonrası açıklama yapan Tutuk; “Çalışma arkadaşlarımız yapılan protokol sonrasında Beyaz Işık Diş Polikliniği’nden %40 oranında indirimden yararlanacak. Protokolün her iki kurum için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.