Yalova Valisi Prof. Dr. Hülya Kaya: “Sevgi ve Merhamet Bulaşıcı Olsun”

Engelli ve Yaşlılar İçin Umut Dolu Bir Adım…

 

Yalova Valiliği tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler kapsamında, engelli ve yaşlı bireyler için toplamda 150 adet engelli ve yaşlı arabası, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na teslim edilerek, bu bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak önemli bir adım atıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Jandarma Komutanı, Yalova Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla yapılan bu dağıtımlar, engelli bireyler ve aileleri için büyük bir anlam taşıdı.

Yalova Valisi Prof. Dr. Hülya Kaya, törende yaptığı konuşmasında şu anlamlı sözlere yer verdi:

“Her şeyden önce bir anneyim ve engelli çocukların annelerinin hangi şartlarda çocuklarına sahip çıkabileceğini çok iyi anlayabiliyorum. Boşuna dememişler, ‘Cennet annelerin ayağının altındadır.’ Bu düşünceyle hareket ediyoruz ve engelli çocuklarımızın ve ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Sevgi ve iyilik bulaşıcıdır; bir kişinin kalbinde başlayan merhamet, bir diğerine dokunduğunda büyür ve yayılır. Bu yüzden çaba sarf eden, katkıda bulunan her bir kalbe teşekkür ederim. Bu destek, sadece araçlar değil, aynı zamanda bu ailelere verilen büyük bir moral ve sevgidir. Bizler, engelli bireylerimize ve ailelerine daha iyi bir yaşam sunabilmek için çabalarımıza devam edeceğiz.”

Bu dağıtımlar, sadece bir araç tesliminden çok daha fazlasını ifade ediyor. Engelli bireyler ve aileleri, kendilerine gösterilen bu destekle yalnız olmadıklarını bir kez daha hissettiler.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve diğer katılımcıların katkılarıyla sağlanan bu yardımlar, Yalova’da sevgi, merhamet ve dayanışma ruhunun her geçen gün güçlenmesine yardımcı oluyor.

Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, bu tür yardımların engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracağına ve onlara daha bağımsız bir yaşam sunacağına dikkat çekti.

El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı’nın bu anlamlı katkıları ve Yalova Valiliği’nin öncülüğünde yapılan yardımlar, engelli ailelerin yaşamlarına dokunarak onlara umut veriyor. Vali Kaya, tüm katkı sağlayanlara teşekkür ederek, bu tür yardımların ve desteğin süreceğini ve bu yolculuğa hep birlikte devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

Voicepress.com.tr