Tekirdağspor-Yalovaspor mücadelesi 0:0 bitti…

BAL Ligi 9.grup 2.haftasında Namık Kemal Stadında gerçekleştirilen Tekirdağspor-Yalovaspor mücadelesinde gol sesi çıkmadı. 0-0 Biten maçta, her iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı.

BAL Ligi 9. grup 2. haftasında, Tekirdağspor ile Yalovaspor arasında oynanan mücadele, Namık Kemal Stadyumu’nda gerçekleşti. Gerçekleştirilen kritik mücadeleyi Mülazım Argız, Buğra Gören ve Tuğberk Uygun hakem üçlüsü yönetti. Maç öncesinde her iki takım da galibiyet hedefiyle sahaya çıkarken, taraftarlarda maç boyunca bir an olsun yorulmadan, takımlarını coşkuyla destekledi.

Heyecan dolu geçen karşılaşmada ne ilk yarıda ne de ikinci yarıda gol sesi çıkmadı ve maç 0-0’lık skorla berabere sona erdi. Her iki takım da sahada dengeli bir performans sergilerken, hedefe ulaşmakta zorluk çekti ve mücadeleden 1’er puanla ayrıldı.

Tekirdağ Valisi Soytürk maçı statta izledi

Karşılaşmayı tribünden takip eden isimler arasında; Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutan Vekili Alb. Kamil Kıspet, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, MHP İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin yer aldı.

Yalovaspor 14.sırada yer aldı

Tekirdağspor deplasmanından 1 puanla dönen Yalovaspor, ilk hafta aldığı mağlubiyetle birlikte toplanan 1 puanla, BAL Ligi 9.grupta 14.sırada yer aldı. Yalovaspor, gelecek haftalarda galibiyet için çalışmalarını sürdürecek.