Belediye başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyaret sonrası mesaj paylaşan Mehmet Gürel, “Türkiye’mize baharı getiren belediye başkanlarımızla birlikte Genel Başkanımız Özgür Özel’in Cumhuriyet ilkelerine bağlı bir şekilde kentlerimizi yöneteceğiz” dedi.
Avni Kurt da “Belediye başkanlarımız ve il örgütlerimizin yer aldığı Yerel Yönetimler Çalıştayına katılmak üzere Ankara’dayız. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin nasıl yönetileceği ve hangi çalışmaların yapılacağı konusunun görüşüleceği Çalıştay’ın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Belediye başkanlarımızın önüne ışık tutacak olan Çalıştay öncesinde, partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluk uykusunda olduğu Anıtkabir’i ziyaret ettik” mesajını paylaştı.
Adil Yele ise mesajında “Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Çalıştayı için Ankara’dayız. Çalıştayımız öncesinde Genel Başkanımız Özgür Özel ve partimizin yüzlerce belediye başkanıyla birlikte ulusal kahramanımız, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktık. Ata’mızın gösterdiği hedefler ve ortaya koyduğu ilkeler çerçevesinde görevlerimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.