Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Lokalinde gerçekleştirdiğimiz toplantıda geleceği planladık

twitter facebook instagram youtube5 Ocak 2020 tarihinde Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Lokalinde gerçekleştirdiğimiz toplantıda geleceği planladık. Ev sahibi derneğin samimi, sıcak ve özenli ağırlaması muhakkak ki hepimizi mutlu etti. Bu vesile ile derneğimizin değerli başkanı Sayın Lütfi Özgür ve Başkan Vekili Sayın Şaban Genç ile Denetim Kurulu Baskanı Sayın Cezmi Berber’in […]

5 Ocak 2020 tarihinde Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Lokalinde gerçekleştirdiğimiz toplantıda geleceği planladık.

Ev sahibi derneğin samimi, sıcak ve özenli ağırlaması muhakkak ki hepimizi mutlu etti. Bu vesile ile derneğimizin değerli başkanı Sayın Lütfi Özgür ve Başkan Vekili Sayın Şaban Genç ile Denetim Kurulu Baskanı Sayın Cezmi Berber’in şahsında tüm yöneticilere gönülden teşekkür ederiz.

Toplantımız Çiftlikköy Kırım Türkleri Derneği tarafından TİÇG projesi yararına düzenlenen Türk Dünyasında Kültürel Hayat ve Edebiyat Paneli’nin duyurulması ve davet programı için yoğun çaba harcanması, bu çerçevede sosyal medyanın sıklıkla kullanılması, Yalova’da kurulu tüm STK’lara ulaşılması, etkinlik alanında stand ve imza masaları tesisi kararlaştırıldı.

TİÇG GALASI’nın Bursa’da 12 Nisan akşamı gerçekleştirilmesi esas alınarak gerekli girişimlerde bulunulmasına karar verildi.