Bakan Akar’dan Rusya açıklaması

twitter facebook instagram youtube Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Akar, “Türkiye olarak KKTC’nin hakkına, hukukunu sahip çıkacak, hiçbir şekilde çiğnetmeyeceğiz. Herhangi bir oldubittiye müsaade etmeyeceğiz.” dedi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk ve Rus askeri heyetlerinin Karabağ’daki ateşkes sonrasında yürütülecek çalışmaları ele almak üzere Ankara’da teknik görüşmeler gerçekleştirdiğini belirterek, “Görüşmeler yapıldı, karşılıklı çalışmamız devam […]

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Akar, “Türkiye olarak KKTC’nin hakkına, hukukunu sahip çıkacak, hiçbir şekilde çiğnetmeyeceğiz. Herhangi bir oldubittiye müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk ve Rus askeri heyetlerinin Karabağ’daki ateşkes sonrasında yürütülecek çalışmaları ele almak üzere Ankara’da teknik görüşmeler gerçekleştirdiğini belirterek, “Görüşmeler yapıldı, karşılıklı çalışmamız devam ediyor” dedi.

Akar ayrıca, “Türkiye olarak KKTC’nin hakkına, hukukunu sahip çıkacak, hiçbir şekilde çiğnetmeyeceğiz. Herhangi bir oldubittiye müsaade etmeyeceğiz.” dedi.